Wie zijn wij

HulpAanHuisPC ook bekend als Cynopel, biedt persoonlijke ICT-ondersteuning. We hebben diepgaande expertise in alles wat te maken heeft met ICT in huis. We streven ernaar oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke technische behoeften en/of uitdagingen. Of je nu vastzit met technische computerproblemen, je (draadloze) netwerk net niet tot in de garage komt en simpelweg een upgrade nodig hebt, of je zoekt advies over welke software en hardware het beste bij je nieuwe gaming PC past – wij zijn er voor jou!

Dag in, dag uit staan we klaar om je op ICT-gebied van A tot Z te ontzorgen.

Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige service. Niets is zo vervelend dan weer in de wacht te staan bij een helpdesk en het maken van die collage vakantiefoto's maar weer uit te stellen. Uiteindelijk doen we er alles aan om weer een glimlach op je gezicht te zien!

Dus, als je een ICT-probleem of vraagstuk hebt, of gewoon wilt sparren, neem gerust contact met ons op - Wij zijn er om je technologische leven makkelijker te maken!

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag even contact om een andere reden? Stuur dan je bericht naar info@cynopel.nl.

Leuk allemaal, maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk?

1. Jij neemt contact met ons op.

2. Wij luisteren zorgvuldig & nemen de behoefte op. 

3. Na 24 uur ontvang jij een vrijblijvende offerte. Hier zie jij precies wat wij denken dat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten.

4. Jij accepteert of weigert de offerte. Bij weigering worden geen kosten in rekening gebracht *

5. De werkzaamheden die op de offerte staan worden uitgevoerd.

6. Na afronden van de werkzaamheden lopen jij en een van onze medewerkers een checklist na. 

7. Wanneer ook jij hebt gezien (a.d.h.v. de checklist) dat het probleem verholpen is. Teken jullie beide het formulier. 

8. Je krijgt netjes een factuur en/of krijgt de optie deze direct te betalen (momenteel alleen mogelijk middels pinnen.)

*Wanneer de behoefte bestaat om een medewerker fysiek te laten komen kijken, word hiervoor een start-tarief gerekend (€7,50). Deze kosten worden altijd in rekening gebracht wanneer wij fysiek naar je locatie komen en staan los van de offerte. 

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen het assessment telefonisch/schriftelijk te volbrengen. In dit geval worden er geen kosten in rekening gebracht. 

BTW: NL861634342B01 | KvK: 82599866